Parmigiano Reggiano DOP 36 měsíců
Po třech letech zrání se Parmigiano Reggiano proměňuje v sýr s mimořádně bohatým a komplexním profilem. Chuť je plná, komplexní, lehce pikantní, s tóny oříšků a sušeného ovoce.
Je to sýr, který si nejlépe vychutnáte samostatně, s ovocem, kapkou balsamica nebo medu. K němu se hodí elegantní červená vína, například Barbera d’Asti nebo Montepulciano d’Abruzzo. Nabízí dokonalou rovnováhu mezi silou a elegancí – pravý vrchol sýrového umění.

| Kategorie: | Produkty |
|---|
Sýr Parmigiano Reggiano neobsahuje laktózu díky přirozenému výrobnímu procesu.
Složení: mléko, sůl, syřidlo
Uchovávejte při teplotě +4 °C až +8 °C.
Země původu: Itálie
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1671 kJ / 402 kcal
Tuky 30 g – z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 0 g – z toho cukry 0 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 1,6 g
