Parmigiano Reggiano 12měsíční představuje nejmladší fázi slavného italského sýra. Má jemnou, pružnou strukturu a světlou slonovinovou barvu. V chuti je jemně mléčný, lehce...
Osmnáctiměsíční Parmigiano Reggiano už získává více na charakteru. Struktura je pevnější, sýr začíná být drobivější a v chuti se objevují jemné oříškové tóny. Chuť je stále...
Čtyřiadvacet měsíců představuje klasiku – ideální poměr mezi intenzitou a jemností. Po dvou letech zrání získává vyváženou a plnou chuť s tóny másla, oříšků a vývaru.
Jeho...
Třicetiměsíční Parmigiano Reggiano je už vyloženě gurmánský sýr s výraznější chutí a bohatou vůní. Struktura je suchá, drobivá a výrazně zrnitá, barva přechází do zlatavého...
Po třech letech zrání se Parmigiano Reggiano proměňuje v sýr s mimořádně bohatým a komplexním profilem. Chuť je plná, komplexní, lehce pikantní, s tóny oříšků a sušeného ovoce....
Po čtyřech letech zrání se Parmigiano Reggiano mění v noblesní delikatesu. Struktura je výrazně krystalická, velmi suchá a láme se spíše než krájí. Chuť je intenzivní, s...
Pět let zrání proměňuje Parmigiano Reggiano v mimořádně komplexní sýr s intenzivní chutí a bohatým aroma. Jeho struktura je extrémně suchá a krystalická, chuť výbušná, pikantní...
Sto měsíců zrání – více než osm let trpělivosti a mistrovství. Tento mimořádný Parmigiano Reggiano je raritou, kterou si dopřejí jen skuteční znalci. Jeho barva je...
Tento originální nůž na parmezán je navržen speciálně pro práci s Parmigiano Reggiano – umožňuje snadné odlamování parmezánu podle jeho přirozené struktury a vytváří...
Objevte prémiovou rýži Carnaroli, kterou italští kuchaři považují za nejlepší rýži na světě pro přípravu risotta. Díky vysokému obsahu škrobu, pevné struktuře a schopnosti...